Venia Beauty Room

Pedikura

Opis usluge

Noge i stopala su najopterećeniji dijelovi našeg tijela. Koža na stopalima stari brže od kože ostalih dijelova tijela, jer je podvrgnuta brojnim spoljnim utjecajima kao što su obuća, fizičko opterećenje, itd. Kompletna njega stopala koju pružamo učinit će Vaš korak lakšim i ljepšim. Sama procedura se izvodi profesionalno i sa steriliziranim instrumentima. U našem salonu ljepote nudimo Vam Spa pedikuru i Rusku pedikuru.

Spa pedikura predstavlja opuštajuću njegu stopala i oblikovanje noktiju. Ovaj tretman uključuje potapanje stopala u aromatičnu kupku, oblikovanje noktiju, uklanjanje zanoktica, poliranje noktiju, turpijanje peta, masažu stopala, pilinge, hranjive maske i kreme, i na kraju lakiranje.

Ruska pedikura je suha pedikura, trenutno najpopularnija metoda uklanjanja zadebljane i ispucale kože sa stopala. Tretman je potpuno bezbolan i ugodan, radi se na suhim stopalima i bez korištenja skalpela. Ovim tretmanom se potpuno i kvalitetno uklanja zadebljana i ispucala koža. Radi se sa električnom brusilicom i profesionalnim diskovima od kirurškog čelika na koji se lijepe sterilni samoljepljivi nastavci različitih granulacija. Nastavci su jednokratni, što čini pedikuru sterilnom.

Cijene usluga

  • spa pedikura 25€
  • ruska pedikura 25€
  • trajni lak noge 20€
  • spa pedikura + trajni lak 40€
  • ruska predikura + trajni lak 40€
  • produživanje nokta 6€

Rezervacija termina

Ispunite obrazac i pošaljite upit za rezervaciju termina za uslugu: Pedikura