Venia Beauty Room

Solarij

Opis usluge

Doživite vrhunsko iskustvo sunčanja uz hibridni solarij Megasun Tower Thunder koji pruža besprijekoran zlatni ten. Naš salon opremljen je najsuvremenijim MegaSun stojećim solarijem visokog kvaliteta, a naše osoblje je tu da Vas upozna sa osnovnim pravilima kako bi postigli zdrav i preplanuli ten. Prednost stojećih solarija je njihova prostrana unutrašnjost koja spriječava dodir tijela s površinom kabine, što omogućuje najveći stupanj higijene.

Kabine u stojećem solariju su dizajnirane tako da svi dijelovi tijela budu u potpunosti izloženi zrakama kako bi se postigla ujednačenost dobivanja boje. Opremljen inteligentnim senzorima, hibridni solarij Megasun Tower Thunder osigurava personalizirano iskustvo sunčanja prilagođeno Vašem tipu kože i željenim rezultatima.Prilagodljive postavke omogućuju Vam kontrolu intenziteta i trajanja sunčanja, osiguravajući sigurno i učinkovito tamnjenje svaki put.

Integrirani sustav hlađenja održava Vas hladnim i ugodnim tijekom cijele sesije, dok Vam ugrađeni zvučni sustav omogućuje uživanje u omiljenoj glazbi i opuštanje. Doživite mješavinu tehnologije, udobnosti i sigurnosti za vrhunsko iskustvo sunčanja.

Poboljšajte svoju igru sunčanja i prepustite se luksuzu našeg solarija.

Cijene usluga

  • 1 minuta 1€
  • Paket od 40 minuta 37€
  • Paket od 60 minuta 55€
  • paket od 100 minuta 80€

Rezervacija termina

Ispunite obrazac i pošaljite upit za rezervaciju termina za uslugu: Solarij